وکیل تمکین

یکی از دعاوی رایج خانواده دعوای تمکین است شاید نام این دعوا را بارها از دهان افرادی که قصد جدایی از یکدیگر را دارند شنیده باشید یا  زمانیکه همسر شما منزل را ترک نموده باشد و شما قصد بازگرداندن وی به زندگی مشترک را بصورت قانونی داشته باشید اسم دعوای تمکین را جهت انجام این کار شنیده باشید ،   ما در این گفتار سعی خواهیم نمود تا شما را ابتدا با معنای تمکین سپس طرح این دعوا در محاکم دادگستری آشنا کنیم.

مقدمه

  تمکین دارای معنای خاص و عام است تمکین به معنی عام آن است که زن وظایف خود را نسب به شوهر انجام دهد و از او در حدود قانون و عرف اطاعت نماید و ریاست شوهر بر خانواده را بپذیرذ تمکین به معنای خاص آن است که زن و مرد در حد متعارف روابط زناشویی را بایکدیگر داشته باشند.

ضمانت اجرای عدم تمکین

هرگاه زن تمکین نکند و ناشزه باشد ، شوهر می تواند به دادگاه مراجعه کرده و الزام زن به تمکین را بخواهد مطابق با ماده 1108 قانون مدنی هرگاه زن بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت امتناع کند مستحق نفقه نخواهد بود .

شیوه طرح دعوی الزام به تمکین، وکیل خانواده، وکیل تمکین

جهت طرح این دعوی باید ابتدا به دفتر خدمات قضایی مراجعه نموده و اقدام به ثبت نام ثنا نمایید سپس طی ارسال یک اظهارنامه رسمی به همسر خود بازگشت ایشان را به منزل تقاضا کنید و مهلتی چند روزه را به وی بدهید در صورت عدم بازگشت همسر به منزل اقدام به طرح دعوی الزام به تمکین نمایید   و اظهارنامه ارسالی را  پیوست دادخواست خود نموده ، دادگاه صالح به رسیدگی  این موضوع دادگاه خانواده محل زندگی همسر شما می باشد. توصیه می شود که پرونده تمکین خود را به یک وکیل خانواده بسپارید تا شما در طی نمودن این مسیر کمک نماید .   

Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب